Vopsea de păr castaniu deschis nivel 5/0 - Acoperirea firelor albe - 100ml

47,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse, si difera in functie de kilometrii suplimentari fata de sediul firmei de curierat!
Stoc limitat

Descriere

LINIA: Color&Color
PRODUS: Color&Color 5/0
TIP: Vopsea crema

Castaniu deschis

CANTITATE: 100ml

Vopsea de Păr Castaniu Deschis 5/0 - Acoperirea perfectă a firele albe

Transforma-ti părul în nuanța perfectă cu vopseaua de par Color&Color de la jalyd nuanata castaniu deschis nivelul 5 natural! Cu această vopsea profesională, vei obține o transformare spectaculoasă, fără a părăsi confortul casei tale.

🌟 Acoperire perfectă a firele albe

🌟 Nu mai trebuie să te îngrijorezi de firele albe nedorite. Formula avansată a vopselei noastre asigură o acoperire completă și uniformă, lăsând părul tău cu un aspect plin de viață și strălucitor. Părul tău va radia de încredere!

🎨 Ușor de mixat și de aplicat

🎨 Pregătește-ți propriul amestec personalizat pentru a obține nuanța perfectă a castaniului deschis. Cu vopseaua noastră, vei fi uimită de ușurința cu care se amestecă și se aplică. Fii propriul tău stilist!

Alege vopseaua de păr  castaniu deschis și descoperă o lume de frumusețe și încredere în fiecare șuviță. Transformă-ți părul astăzi și bucură-te de rezultatele uimitoare! Comandă acum și obține un look rafinat și natural, exact așa cum îl dorești.

Culoarea perfectă te așteaptă! 💁♀️💫

Reține: Rezultatele pot varia în funcție de culoarea de bază a părului și de tipul acestuia. Recomandăm efectuarea unui test de probă înainte de aplicarea completă a vopselei.

UZ PROFESIONAL

Made in Italy by Color&Color

Detalii

Categorii
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review