NOU

Vitae Mask - Mască de păr cu PH acid pentru a optimiza durabilitatea culorii părului. Conține ulei de măsline și ulei de marula 1000ml

209,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse, si difera in functie de kilometrii suplimentari fata de sediul firmei de curierat!
Stoc limitat

Descriere

LINIA: Reidra Therapy - Vitae

PRODUS: Vitae hair mask

TIPOLOGIA: Maacă după vopsire

CANTITATE: 1000ml

Vitae Mask - Mască de păr cu PH acid pentru a optimiza durabilitatea culorii părului. Conține ulei de măsline și ulei de marula. Mască extrem de acidă dupa vopsire. Restaurează echilibrul la nivelul pH-ului părului și scalpului. Îndepărtează toate reziduurile alcaline ramase dupa colorare. Protejează părul de razele ultraviolete dăunătoare datorită unui factor special de protecție solară UV. Glicerina vegetală, D-Panthenolul, Keratina hidrolizata și hidrolizatul de colagen cuaternizat efectuează o acțiune de condiționare și hidratare. Hrănește părul și intensifică frumusețea și strălucirea culorii. Se foloseste dupa vopsire pentru a mentine strălucirea culorii în timp. MOD DE UTILIZARE. Dupa utilizarea Vitae Hair Bath, stergeti cu un prosop excesul de apa. Aplicați  cantitatea necesara de mască de păr Vitae. Distribuiti produsul pe lungime, varfuri,si dacă este necesar si pe scalp. Masați și pieptanati bine părul. Se lasă timp de 5 minute pentru a activa acțiunea antioxidantă din ziua colorării. Clătiți bine.

Uz profesional

Stralucire, hidratare și hranire

Fara parabeni-SLES-DEA

prodotto made in italyMade in Italy by omeOrganic

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review