NOU

Uleiuri & Keratină - Mască de păr pentru părul uscat și părul afectat de tratamente. Conține ulei de măsline și ulei de Marula 250ml

99,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse, si difera in functie de kilometrii suplimentari fata de sediul firmei de curierat!
Stoc limitat

Descriere

LINIA: Reidra Therapy - Keratin

PRODUS: Keratin

TIPOLOGIA: Ulei&Keratină

CANTITATE: 250 ml

Uleiuri și Keratină - Mască de păr pentru părul uscat și părul afectat de tratamente. Conține ulei de măsline și ulei de Marula. Mască de păr pentru părul uscat cu daune structurale grave. Keratina hidrolizata și Fitocomplexul de extracte din plante restructurează fibra de păr,oferindu-i tinuta,elasticitate,rezistența și luminozitate.Această emulsie moale lasă părul elastic și ușor de pieptenat. CUM SĂ UTILIZAȚI. După utilizarea celui mai potrivit șampon, aplicați o cantitate generoasă de uleiuri și Keratin pe tot părul. Masați bine fiecare fir astfel încât părul să poată absorbi complet produsul. Pentru părul care necesită o reconstrucție profundă trebuie sa actioneze timp de 10 minute.Pentru părul ușor deteriorat pentru cel puțin 5 minute. Când timpul de actiune a expirat,pieptanati bine și clătiți.

Uz profesional

Matasos, elastic și luminos

prodotto made in italyMade in Italy by omeOrganic

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review