30%

TWIST & TWIST Neutralizator 480ml.

41,00 RON (TVA inclus) 59,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse, si difera in functie de kilometrii suplimentari fata de sediul firmei de curierat!
Stoc limitat

Descriere

LINIA: Twist&Twist
PRODUS: Twist&Twist
TIPUL: Permanent biologic.

CANTITATE: 480ml

INGREDIENTI SPECIALI SI PLUS:
Fara amoniac,fara acid tioglicolic.

Twist&Twist

Permanent biologic fara amoniac.

Fara amoniac,apa oxigenata si acid tioglicolic.

PERMANENT BIOLOGIC permanent fara acid mercaptoacetic, sau derivati ai acestuia si fara amoniac. Un permanent produs al tehnologiei avansate care produce rezultate satisfacatoare. Este un produs de noua generatie care ofera libertatea crearii oricarui stil. Are un puternic efect conditionant care ofera un styling extrem de natural, de la bucle la un par cret de durata. Lasa parul intr-o stare optima, moale, natural si mai ales nedegradat. Permanentul dezvolta actiunea printr-un component natural obtinut in laborator prin modificarea cistinei,aminoacidul prezent in keratina parului uman. Diferitele procese elimina grupul acid al cistinei si mentin grupul alcalin nealterat.

Twist&Twist,efect conditionant,par cret si elastic de lunga durata.

Made in Italy by Jalyd Professional®

ATTENTIE!Produsul este exclusiv de uz profesionl.Utilizarea este permisa doar profesionistilor din domeniu si nu este recomandata utilizarea persoanelor din afara domeniului.Ne declinam orice responsabilitate in cazul utilizarii improprii.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review