Lady J X BoTo-c Elixirul Tinereții pentru Părul Tău - Redescoperă Frumusețea și Strălucirea

107,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse, si difera in functie de kilometrii suplimentari fata de sediul firmei de curierat!
Stoc limitat

Descriere

LINIA: Lady J
PRODUS:X BoTo-c Ulei de Caviar
TIPUL:Elixirul tineretii pentru parul deterioarat.

CANTITATE: 150ml

INGREDIENTI SPECIALI:
Ulei de caviar.

Elixirul Tinereții pentru Părul Tău - Redescoperă Frumusețea și Strălucirea


Reînnoirea Părului cu Efect Botox

Căutați o soluție pentru părul deteriorat și lipsit de vitalitate? Elixirul tinereții pentru părul tău iti aduce secretul pentru un păr sănătos și strălucitor. Cu D-Panthenol, previne deshidratarea și fragilitatea părului, oferindu-i un aspect sănătos și revitalizat. Acest complex de anti-îmbătrânire cu efect  Botox este soluția de care ai nevoie pentru a-ti redescoperi frumusețea.


Nutriție Profundă cu Colagen Hidrolizat

Colagenul hidrolizat din elixirul tinereții hrănește în profunzime structura părului. Transforma părul slăbit într-un păr puternic și plin de viață. Acest ingredient unic te ajută să obții rezultate uimitoare și să te bucuri de un păr de invidiat.


Efect Anti-Îmbătrânire cu Antioxidanți Puternici

Cu Vitamina E și Uleiul de Caviar, Lady J X BoTo-c oferă o acțiune anti-îmbătrânire excepțională. Protejeaza-ti părul împotriva radicalilor liberi și confera-i strălucire și vitalitate. Uleiul de Caviar, bogat în Omega 3 și Omega 6, adaugă un plus de emoliere și antioxidanți pentru a te bucura de un păr cu adevărat luxuriant.

UZ PROFESIONAL.

Made in Italy by Jalyd Professional®

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review