4%

Lady J Curly Fluid 150ml – Fluid pentru bucle cu extract din perle - Eliberează-ți frumusețea cu bucle definite!

102,00 RON (TVA inclus) 107,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse, si difera in functie de kilometrii suplimentari fata de sediul firmei de curierat!
Stoc limitat

Descriere

LINIA: Lady J
PRODUS: Curly Fluid
TIPUL: Fluid modelant termoactiv

CANTITATE: 150ml

INGREDIENTI SPECIALI SI PLUS:
Extract din perle.

Descoperă secretul unor bucle perfect definite și pline de viață cu ajutorul Fluidului pentru Bucle cu Extract din Perle! Conceput pentru a-ți transforma părul într-o capodoperă de eleganță, acest fluid termoactiv este aliatul tău de încredere în aranjarea părului, conferindu-i o tinuă fermă și o elasticitate desăvârșită.

Ce face acest produs atât de special? Secretul său magic se ascunde în ingredientul unic - extractul din perle! Acest elixir prețios hrănește părul în profunzime, lăsându-l mătăsos și strălucitor, ca niște perle prețioase ce se unduiesc în lumina soarelui.

Cu fluidul pentru bucle cu extract din perle, vei obține bucle care își păstrează forma întreaga zi, indiferent de provocările pe care le întâmpini. Uită de grija unui păr neascultător și bucură-te de un look irezistibil, potrivit oricărui eveniment din viața ta.

Gata cu lungi sesiuni de coafat complicat! Aplică o cantitate mică de fluid pe părul umed sau uscat, modelează-ți buclele cu ușurință și bucură-te de un aspect natural, dar fermecător. Cu fiecare mișcare, părul tău va exuda eleganță și rafinament, atrăgând admirația celor din jur.

Așadar, îndrăznește să fii frumoasă și pune-ți în valoare feminitatea cu fluidul pentru bucle cu extract din perle! Transformă-ți părul într-un simbol al eleganței și bucură-te de momente magice în care strălucești ca o perlă rară în oceanul vieții.

Obține acum buclele pe care le-ai visat întotdeauna! Comandă fluidul pentru bucle cu extract din perle și bucură-te de un păr desăvârșit, demn de invidiat. Oferă părului tău această îngrijire delicată și răsplătește-l cu strălucirea pe care o merită.

Eliberează-ți frumusețea cu bucle definite! Cumpără acum și transformă-ți părul într-o comoară cu bucle perfecte!

UZ PROFESIONAL.

Made in Italy by Jalyd Professional®
Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review