51%

Joinex–Tratament multifunctional - Kit 100ml+250ml

350,00 RON (TVA inclus) 720,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse, si difera in functie de kilometrii suplimentari fata de sediul firmei de curierat!
Stoc limitat

Descriere

LINIA: Joinex
PRODUS: Joinex Integrate & Joinex Restore
TIPUL: Tratament protectiv multifunctional.

Joinex-Capello

CANTITATE: Kit
Joinex Integrate 100ml
Joinex Restore 250ml

INGREDIENTI SPECIALI SI PLUS:
Activi de origine naturala,18 aminoacizii, acid hialuronic.

Joinex.Tratament protectiv multifunctional.Joinex este noul tratament de protectie multifunctional, rezultatul cercetarilor si tehnologiilor italiene.Datorita etapelor sale Joinex1 si Joinex2, ofera o dubla garantie fie la nivel superficial in cuticula cat si la nivel intercortical in cortex.

Pastreaza integritatea structurilor lamelare. Restructureaza keratina  deteriorata.In cuticula, Joinex este aliatul cheie pentru a imbunatati structura firului de par, crescand stralucirea si luminozitatea. In cortex, Joinex actioneaza in profunzime pentru a reconstrui relatiile si structurile capilare, chiar si cele mai afectate de tratamente agresive si repetate.Joinex poate fi folosit in amestec sau  singur pentru a oferi liniste, garantie si siguranta in timpul celor 5 procedee de baza ale hairstylistului : decolorare, vopsire, permanent, intindere si reconstructie.

Joinex protejaza parul in timpul tratamentelor tehnice, nu afecteaza durata tratamentului, utilizarea produselor si al rezultatelor.       Rezultatul ? Un par mai puternic, sanatos si stralucitor.

Ce contine Joinex. Formula profesionala inovanta de protejare a parului in timpul tratamentelor tehnice. Formulat cu active naturale, ce ajuta reconstruirea podurilor de sulf, reduse de tratamentele chimice, imbogatit cu acid hialuronic si 18 aminoacizi pentru a proteja parul si scalpul. Regenereaza, densifica si reconstruieste fibra capilara.

Rezultatele benefice ale Joinex.Restructureaza si repara parul sensibilizat in timpul tratamentelor tehnice, crescand rezistenta, elasticitatea, volumul, stralucirea parului dincolo de toate asteptarile. După doar o singură aplicare, Joinex va elimina orice senzatie  de păr uscat şi dur, cauzate de tratamente chimice şi tehnice. Acesta previne sensibilizarea ce apare chiar si în timpul celor mai agresive tratamente. Regenerează şi revitalizează structura parului fragil.

Tratament protector. Joinex reconstruieste , densificasi protejeaza fibra capilara, creaza noi legături interne. Folosit pur , Joinex oferă tinuta și volum, lasand părul strălucitor și compact , nu-l ingreuneaza . Este un tratament adaptatoricarui tip de par.

Procedeu de vopsire. Joinex, aplicat după amestecarea vopselei cu oxidantul, imbunatateste integritatea parului, adauga strălucire şi luciu pentru un efect de lungă durată.    

 Procedeu de decolorare.Joinex adaugat la amestecul de decolorare și oxidant , protejează structura părului , nu interferează cu procesul de decolorare , atenuează acțiunea persulfaților pe structura firului de păr . Nu este necesar schimbarea modalitatii de aplicare șau tipul decolorantilor utilizati.                                                                                                                

Super deschidere.Joinex adaugat superdeschiderii si oxidantului , protejeaza structura firului de păr.

Permanent si Procedeu de intindere.

UZ PROFESIONAL

Made in Italy by Jalyd Professional®                                                                                                                         

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review