NOU
  • Descoperă vopseaua de păr blond cenușiu
  • Nuanță de blond cenușiu nivel 7
  • Păr strălucitor blond cenușiu

Descoperă vopseaua de păr blond cenușiu - Transformarea ta cu eleganță 7/1 100ml

47,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse, si difera in functie de kilometrii suplimentari fata de sediul firmei de curierat!
Stoc limitat

Descriere

LINIA: Color&Color
PRODUS: Color&Color 7/1
TIP: Vopsea crema Blond Cenusiu

CANTITATE: 100ml

Vopsea de par nuanța de blond cenușiu: Revelația Culorii Perfecte

Transformă-ți look-ul cu blondul cenușiu modern

De la părțile strălucitoare ale soarelui de vară la culorile toamnei ce se lasă în valuri peste câmpuri, blondul cenușiu reprezintă o nuanță care inspiră eleganță și naturalețe. Descoperă secretul unei transformări spectaculoase cu vopseaua de păr în nuanța de blond cenușiu.

Ai visat mereu să strălucești cu o schimbare de look remarcabilă? Blondul cenușiu este trendul care cucerește industria frumuseții, aducând o notă sofisticată și modernă în viața ta. Descoperă de ce această nuanță fermecătoare te va face să te simți încrezătoare și frumoasă în orice moment.

O nuanță versatilă pentru toate ocaziile

Creaza-ti propria poveste de frumusețe cu nuanța de blond cenușiu care se potrivește perfect fiecărei etape a vieții tale. De la întâlnirile romantice la întâlnirile de afaceri și evenimentele speciale, această vopsea de păr este aliatul tău de încredere.

Blondul cenușiu este o nuanță extrem de versatilă care se potrivește tuturor tipurilor de piele. Indiferent de tonul tău de piele sau culoarea ochilor, această nuanță subliniază frumusețea ta naturală și te ajută să te faci remarcată în orice situație.

Îngrijirea părului la nivel profesional

Calitatea părului tău este importantă, așa că nu vei face compromisuri. Vopseaua de păr în nuanța de blond cenușiu nu doar că te înfrumusețează, dar și îngrijește părul în profunzime. Rezultatul? Un păr mătăsos, strălucitor și sănătos.

Această formulă inovatoare este bogată în ingrediente de calitate care protejează și hrănesc fiecare șuviță. Așadar, obții nu doar o culoare perfectă, ci și o îngrijire la nivel profesional pentru părul tău.


UZ PROFESIONL

Made in Italy by Color&Color

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review