NOU

Curly Restore - Fara clatire - fluid restructurant pentru păr cret și utilizare frecventă. Conține ulei de măsline și ulei de Marula 150ml

89,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse, si difera in functie de kilometrii suplimentari fata de sediul firmei de curierat!
Stoc limitat

Descriere

LINIA: Reidra Integra - Daily

PRODUS: Daily Curly Restore

TIPOLOGIA: Fluid Restructurant fără clătire 

CANTITATE: 150ml

Curly Restore – Fara clatire - fluid restructurant pentru păr cret și utilizare frecventă. Conține ulei de măsline și ulei de Marula. Fluid restructurant pentru părul creț. Formula sa specifică este ideală pentru crearea buclelor bine definite de la bază la vârfuri. Datorită consistenței sale fluide, este ușor de aplicat și perfect absorbit de păr. Principiile active conținute în formula, în special D-Panthenol, protejează părul de umiditate și de agenții atmosferici agresivi.CUM SĂ UTILIZAȚI. Aplicați o cantitate generoasă de Curly Restore pe părul spălat, bine hidratat și încă umed. Distribuiți produsul uniform pe tot părul și continuați cu stilul dorit. Pentru uscarea naturală, aplicați o cantitate optima de produs, distribuind-o bine pe tot părul. Pentru uscarea cu perie și uscator,distribuiți uniform o cantitate generoasă de produs pe păr. Aranjați părul cum doriți.

Uz profesional

FARA SLES - PARABENI - DEA

HIDRATARE,VITALITATE SI STRALUCIRE

prodotto made in italyMade in Italy by omeOrganic

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review