Ce este decaparea si sistemul care te ajuta sa protejezi parul si sa atenuezi efectul agresiv al acestui procedeu tehnic!

Decaparea (decolorarea unei culori chimice)

Este sistemul obișnuit de oxidare a unei culori chimice din păr. Un sistem complex!   În sensul că, foarte des, după  ce parul a fost supus acestui tratament , efectul este unul nedorit. Putem spune ca este foarte periculos și nu numai pentru efectul pe care îl creează în păr, este o problemă atunci când, de exemplu, decaparea trebuie făcută pe un par lung, cu 2 sau mai mulți centimetri crescuti la radacina.

De ce?

Pentru că ar trebui să sigilați rădăcina de lungimile colorate! Rădăcina naturală se deschide mult mai repede și, evident, vă aflați într-un mix nedorit de culori:

1) Rădăcină naturală

2) Mici  suvite de păr natural decoloarate (atunci cand este ok).

3) Lungimi decapate.

Pentru a rezolva toate aceste situatii mai trebuie sa si uniformizezi  culoare ....  !!!

Mai întâi de toate, sa stii ca există un sistem de atenuare a efectului agresiv al tratamentului (care protejează părul) care are un efect magic atunci când o parte a produsului se îndreaptă în mod inevitabil către părți ale rădăcinii.

Ti-am stimulat curiozitatea, nu-i așa?

Acest sistem, a fost testat de catre specialisti cu experienta in domeniu si a avut rezultate foarte bune.

Rezultatul final este de a ajunge la nivelul (8), cu o bază aurie.

   În primul rând, trebuie spalat părul, doar cu apă (fără șampon).

   Cu un prosop indepartati excesul de apă si se aplică următorul amestec pe părul colorat:

30 de grame de decolorant (J Sugar Hair Deco 9)

20 de grame  mască de par. (Re.idra Ulei+Keratina) 

50 grame de oxidant de 10 Volume.(Color Energy 10V) 

Aplicati amestecul pe părul vopsit, daca se duce în mod inevitabil la rădăcină, acesta se va deschide ca si parul vopsit! Nu va exista nici o diferență de deschidere și acest lucru va facilita foarte mult tratamentul de colorare care va fi făcut mai târziu.

În practică, nu vor fi acele bariere oribile de culoare!

Și parul colorat va arăta mai sănătos de îndată ce clătiți!

Timpul de actiune , evident, variază de la caz la caz.

Nu există un timp general valabil, dar verificând din când în când, veți avea o privire de ansamblu a procedurii, care ajunge la rezultatul dorit.

Cum Funcționează Decaparea

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu culoarea chimică în timpul procesului de decapare? Pigmenții chimici, în loc să se oxideze, tind să se desprindă de keratină. Acest lucru înseamnă că keratina părului va suferi mai puțin, rezultând într-un păr mai sănătos și un efect de strălucire la nivelul rădăcinii, care va fi echivalent cu părul decolorat.

Concluzie

Decaparea poate transforma aspectul părului tău, dar trebuie efectuată cu grijă și în conformitate cu pașii corecți. Urmați procedura descrisă mai sus pentru a obține un păr strălucitor și sănătos, fără diferențe notabile între rădăcina naturală și părul decolorat. Este timpul să experimentați cu culoarea și să obțineți un look nou-nouț care să vă reprezinte cu adevărat!Comentarii